RTÜK Kübra Par’ın televizyonda yaptığı hareketten dolayı inceleme başlattı

RTÜK Başkanı: TV 100’deki Hareket İnceleme Altında

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TV 100’deki ana haber bülteninde sunucu Kübra Par’ın yaptığı hareket nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’de etik kurallara uyulduğu sürece özgür gazeteciliğin sorun teşkil etmeyeceğini vurguladı.

Ebubekir Şahin yaptığı açıklamada, “Tüm uyarılarımıza rağmen üzülerek görüyoruz ki TV 100 ekranlarında sergilenen bu terbiyesiz davranış, aslında bazı kişilerin gerçek niyetlerini ve asıl meselesinin gazetecilik olmadığını açığa çıkarmaktadır. Üst Kurulumuz, halka karşı yapılan bu ahlaki olmayan davranışla ilgili inceleme başlatmış olup, hazırlanacak rapor için gereken adımları atacaktır.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Üst düzey isim de aralarında olacak! İşte terör örgütü PKK’nın silah bırakacağı yeni tarih

Kendini fesheden terör örgütü PKK’nın silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi. Daha önce temmuz ayı ortasını bulması beklenen, daha sonra bir grup PKK’lının 2 Temmuz’da yapacağı belirtilen silah bırakma için gözler bu kez 10 Temmuz’a çevrildi.

İstanbul’u birbirine katan suç makineleri yakalandı

İstanbul’da gündüzleri evlere girerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı. Şüphelilerden birinin 170, diğerinin ise 14 suç kaydı olduğu öğrenildi.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta temaslarda bulundu: Masada ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ele alındı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, temaslarda bulunmak üzere Irak’ın kuzeyindeki Erbil’i ziyaret etti. Kalın, IKBY yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde bölgesel barış, terörle mücadele ve Türkmenlerin durumu gibi başlıkları ele aldı.

Rossiya Segodnya Medya Grubu’ndan Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısı

Rossiya Segodnya Medya Grubu, Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısında bulundu

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Modi, BRICS Zirvesi için Brezilya’ya gidecek

Hindistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ravi, Başbakan Modi’nin Brezilya’yı ziyaret edip, Rio de Janeiro’da düzenlenecek olan BRICS Zirvesi’ne katılacağını belirtti.