Yarım saat arayla kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden çift, toprağa verildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 18 Ocak 2025 tarihinde Yaşar Cengiz (59) akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Cengiz, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eşinden iyi haber beklerken duruma üzülen Nursel Cengiz de (56) bir anda yere yığıldı. Yarım saat arayla kalp krizi geçiren çifte, doktorlar müdahale etti.

2 çocuk sahibi çift, ilk tedavinin ardından yoğun bakıma alındı. Tedavileri süren çiftten Yaşar Cengiz, geçtiğimiz Perşembe gecesi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşar Cengiz’in cenazesi Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı’na defnedildi. Eşinin ölümünden 1 gün sonra Cumartesi günü Nursel Cengiz de hayata gözlerini yumdu. Nursel Cengiz, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından eşinin mezarının yanına defnedildi.

30 yıl aynı yastığa baş koyan eşlerin üst üste yaşamını yitirmesi yakınlarına ve ailesine büyük üzüntü yaşattı.

Related Posts

Avcılar’da vatandaşlar Başkan Çaykara için yürüdü

İBB 5’inci dalga operasyonunda gözaltına alınan başkanlardan olan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’ya destek için vatandaşlar yürüyüş düzenledi.

Hamas 60 günlük ateşkes için masaya oturmaya hazır

Hamas Gazze’deki insani trajedinin sona ermesi ve kalıcı ateşkese varılması için İsrail ile dolaylı müzakerelere başlamaya hazır olduğunu duyurdu. Katar ve Mısır’ın, “Gazze’de kalıcı ateşkese götürecek 60 günlük geçici ateşkese varılması” yönündeki …

Erzurum’da muhasebecilerin seçiminde yumruklar konuştu

Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, divan başkanlığı seçimi sırasında yaşanan gerginlik nedeniyle kavgalı başladı. Divan başkanlığı için adayların belirlenmesi sırasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü.

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Dışişleri Bakanı Fidan İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sona erdirme amacıyla atılmakta olan adımlar değerlendirildi.

Ayşe Barım hakkında mahkemeden yeni karar

Gezi Parkı davasında tutuklanarak cezaevine konulan ID İletişim sahibi Ayşe Barım hakkında yapılan tutukluluk incelemesinde “hastaneye sevk ve tutukluluğa devam” kararı verildi.