TDV’den köy okulundaki öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Yozgat’ta köy okulu öğrencilerine bot, hediye çeki ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi, merkeze bağlı Bişek köyünde taşımalı eğitim veren Şehit Adem Kocadağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri için yardım çalışması başlattı.

Vakıg yetkilileri ve gönüllülerince minibüsle Bişek köyüne getirilen bot, hediye çeki ve kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

İl Müftüsü Ali Gülden, AA muhabirine, Türkiye Diyanet Vakfı’nın ülke genelinde ve dünyanın 150’den fazla ülkesine yardım yapan Türkiye’nin en büyük vakıflarından birisi olduğunu söyledi.

Vakıf bünyesinde kadın kolları kurulduğunu da hatırlatan Gülden, çocuk, kadın ve dezavantajlı gruplara yönelik yardımların kadın kolları aracılığıyla yürütüldüğünü ifade etti.

Gülden, proje kapsamında köy okulu öğrencilerine bot, mont, hediye çeki ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını belirterek, yardımların Bişek köyündeki taşımalı eğitim gören 111 öğrenciye dağıtıldığını kaydetti.

Okul müdürü Adem Ümüt ise yardımlardan dolayı öğrencilerinin mutlu olduğuna dikkati çekerek, TDV yetkilileri ve gönüllülerine teşekkür etti.

Related Posts

Fenerbahçe açıkladı: Melih Mahmutoğlu ile 1 yıl daha!

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu’nun kontratı uzatıldı.

ABD’de gizli ajana karşı Özel Harekat Polisi’ni aradı

ABD’de Gizli Servis’e bağlı üst düzey bir yetkili, yapay sesle yapılan sahte ihbar sonucu özel harekatın hedefi oldu. Fail, yetkilinin sesini taklit ederek polis çağırdı. Ekipler, yetkilinin çocuğu olmadığını bildiği için olay büyümeden önlendi.

Mourinho dünyaca ünlü yıldızı aradı: Fener’e gel

Transfer dönemine Jhon Duran ve Archie Brown ile başlayan Fenerbahçe, Milan Skriniar ve Marco Asensio transferlerinde de sona yaklaşırken, Jose Mourinho’nun yıldız golcü Dusan Vlahovic’i de kadroya katmak istediği öğrenildi. Mourinho’nun, Vlahovic ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edildi.

Başakşehir’de Cinayet: Eşini Bıçakladı

66 yaşındaki M.İ., evde tartıştığı eşi A.İ.’yi bıçakla öldürdü. Şüpheli gözaltına alındı.

Husumetlisine satırla saldırdı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kişi ATM önünde husumetli tarafından satırlı saldırıya uğradı.

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan Malatya Yeşilyurt’ta rezerv alanı ilan edilen dükkanlar için açıklama

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 187 dükkanın rezerve yapı alanı ilan edilmesine ilişkin “15 parselde toplam 324 bin metrekarelik alanda GEDAŞ 2 milyar 55 milyon lira olarak değerleme yapmış. Bizim yaptığımız çalışmada bu söz konusu 15 arazinin en düşük fiyatı 3 milyar 415 milyon lira. Burada 1 milyar 360 milyon lira en düşük fiyatla bir kamu zararı vardır. Burada büyük bir peşkeş vardır. Kamu şirketi GEDAŞ’la bizim yapmış olduğumuz çalışma arasında rayiç değerler arasında nasıl böylesine büyük bir fark olabilir” dedi.