Didim Belediyesi ‘Mahallemi Dinliyorum’ Projesi Denizköy’de Devam Ediyor

Didim Belediyesi ‘Mahallemi Dinliyorum’ Projesi İle Hız Kesmeden Devam Ediyor

Didim Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmayı amaçlayan ‘Mahallemi Dinliyorum’ projesini sürdürüyor. Denizköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen 6. buluşmada, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, belediye yetkilileri ve mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda, mahalle halkının talepleri dinlenip not alındı.

Sorunların çözümü için hızla hareket eden Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, vatandaşların beklentilerini karşılamak ve ihtiyaçlarına cevap vermek adına çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Denizköy Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, geleceğe dair planlar görüşülerek proje önerileri üzerinde konuşuldu. Didim Belediyesi, vatandaşların sesine kulak vererek şehir için daha iyi hizmet sunma yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edecek.

Aydın şehrinde gerçekleşen buluşmada Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Vatandaşlarımızın görüşlerini ve taleplerini dinlemek bizim için önemli. Mahalle buluşmalarımız aracılığıyla sorunları yerinde tespit edip çözüm yolları üretiyoruz. Denizköy Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda, yapılan çalışmaları ve gelecekteki projelerimizi paylaştık. Didim’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Erzurum’da muhasebecilerin seçiminde yumruklar konuştu

Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, divan başkanlığı seçimi sırasında yaşanan gerginlik nedeniyle kavgalı başladı. Divan başkanlığı için adayların belirlenmesi sırasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü.

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Dışişleri Bakanı Fidan İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sona erdirme amacıyla atılmakta olan adımlar değerlendirildi.

Ayşe Barım hakkında mahkemeden yeni karar

Gezi Parkı davasında tutuklanarak cezaevine konulan ID İletişim sahibi Ayşe Barım hakkında yapılan tutukluluk incelemesinde “hastaneye sevk ve tutukluluğa devam” kararı verildi.

Mansur Yavaş açıkladı: 210 bin haneye 2 bin 500 lira bayram desteği verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “210 binin üzerinde haneye 2 bin 500 lira kurban bayramı desteği veriyoruz, bunu her yıl yapıyoruz. İstiyoruz ki hiç kimse mahzun bir bayram geçirmesin” dedi.

İmamoğlu’na ‘sahteci’ kararı veren profesör sahteci çıktı

Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasının iptal edilmesi için rapor hazırlayan YÖK Denetleme Kurulu’nun üyesi olan ve söz konusu rapora imza atan Prof. Dr. Metin Dağdeviren’in yazarlarından biri olduğu makale, ‘intihal’ ve ‘sahte atıf’ gibi birçok gerekçeyle yayınlandığı uluslararası dergi tarafından geri çekildi.