Antalya’da Yalnız Yaşayan Kadın Evinde Ölü Bulundu

Yalnız Yaşayan Kadının Ölümü ve Cenazesi Teslim Alındı

Antalya‘da evinde yalnız yaşayan 36 yaşındaki Gözde Gökalp’in ölü bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Gökalp’in cenazesi, ailesi tarafından otopsi sonrası teslim alındı. Baba, ayakta durmakta zorlanırken yakınlarının desteğiyle yürüyebildi. Olaya karıştığı iddia edilen erkek arkadaşı ise adliyeye sevk edildi.

Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi’nde yaşayan Gözde Gökalp, evinde yüz üstü bir şekilde bulundu. Ailesinin uzun süre haber alamaması üzerine durumu öğrenen erkek arkadaşı ve ayrıca Gökalp’in baba ve ailesi konuya müdahale etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gökalp’in hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudundaki morluklar nedeniyle ölüm şüpheli olarak değerlendirilirken, detaylı bir soruşturma başlatıldı. Cenaze, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı ve otopsi işlemleri tamamlandı.

Cenaze, ailesine teslim edildi ve defin işlemleri için hazırlandı. Baba ise cenazeyi teslim alırken fenalaştı ve güçlük çekti. Cenazenin Antalya’da defnedileceği belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan erkek arkadaş ise adliyeye sevk edildi ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BEGÜM AKSOY – 3.Sayfa

Related Posts

TTB’den bakanlığa “kürtaj” tepkisi: Kadınlar maddi imkânsızlıklar nedeniyle farklı yöntemlerle düşük yapmaya çalışıyor

TTB’den bakanlığa “kürtaj” tepkisi: Kadınlar maddi imkânsızlıklar nedeniyle farklı yöntemlerle düşük yapmaya çalışıyor

Erken tanı umut veriyor: Belirtiler 5 yaşında kaybolabilir

Antalya Bilim Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu’nun 1465 çocuk üzerinde yaptığı araştırmaya göre, otizmde erken tanı ve yoğun eğitim, çocukların tanıyı tamamen kaybetme şansını artırıyor. Tanıyı kaybeden çocukların teşhis yaşı ortalama 2,4; tanıyı bırakma yaşı ise 5,5.

Akciğer kanseri neden hâlâ bu kadar ölümcül?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengiz Şen, akciğer kanserinin her yıl yaklaşık 2 milyon kişinin ölümüne yol açtığını belirterek erken teşhisin önemine dikkat çekti. Dr. Şen, özellikle sigara içenlerin düzenli akciğer kontrollerini ihmal etmemesi gerektiğini vurguladı.

Yılan ısırdığında ne yapmalı? Adım adım izlenecek hayat kurtaran yöntemler

Yaz aylarında kırsal alanlarda ya da doğa yürüyüşlerinde karşılaşılabilecek tehlikelerden biri olan yılan ısırıkları, doğru ve hızlı müdahale ile ölümcül olmaktan çıkabiliyor. Peki böyle bir durumda ne yapmalı, nelerden kaçınmalı? İşte adım adım yılan ısırığına karşı ilk yardım rehberi…

Dermatolojik onay almayan ıslak mendiller cilt sağlığını tehlikeye atıyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Nuri Kalaycı, son yıllarda kullanımı artan ıslak mendilin doğru seçilmesi gerektiğini söyledi.Doç. Dr.Kalaycı:”Bu tarz ürünler cilt bariyerini bozarak kuruluk ve bazen hasara yol açabiliyor. İçeriğinde bulunan bu maddelere karşı kişinin hassasiyeti var ise buna bağlı olarak cilt üzerinde alerjik kontakt dermatit dediğimiz tablonun ortaya çıkmasına sebep olabiliyor”açıklamasında bulundu.

Bayram sofrası keyif mi, kâbus mu? Uzmanından 10 altın tavsiye

Diyetisyen Yıldız Melek Aksoylu, Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et, tatlı ve hamur işi tüketiminin sağlık sorunlarına yol açabileceğine dikkat çekerek, bayram sürecinde sağlıklı beslenmenin püf noktalarını paylaştı.