Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Modi, BRICS Zirvesi için Brezilya’ya gidecek

Hindistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ravi, Başbakan Modi’nin Brezilya’yı ziyaret edip, Rio de Janeiro’da düzenlenecek olan BRICS Zirvesi’ne katılacağını belirtti.

Trump’tan Gazze ve ateşkes açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’ndan parlamenter sistem açıklaması! ‘Amacımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminden kurtulmaktır’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, “Dünyada biri öksürse Türkiye zatürre oluyor.” dedi

Son Dakika… İrfan Değirmenci gözaltına alındı

Gazeteci İrfan Değirmenci, Kadıköy’de Yoğurtçu Parkı’nda konuşma yaptığı sırada gözaltına alındı.

İran, Atom Enerjisi Kurumu başkanının ülkeye girişini yasakladı

Tahran yönetimi, nükleer tesislere kamera yerleştirilmesini reddetti