İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğine sis engeli

İstanbul Boğazı’nda Gemi Trafiği Kısıtlandı

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği, sis nedeniyle geçici olarak askıya alındı. Kısıtlı görüş şartları nedeniyle alınan bu kararla birlikte geçişlerin güvenliği sağlanmış olacak.

Related Posts

Adana’da 3 ton gümrük kaçağı tütün ele geçirildi

Adana’da depoya düzenlenen operasyonda, 3 ton 100 kilogram kıyılmış gümrük kaçağı tütün ele geçirildi.

Trump etkisi dünyaya yayılıyor: Portekiz’den seçim öncesi sınır dışı hamlesi

Erken genel seçime hazırlanan Portekiz, ülkede “yasadışı” bulunduğu iddia edilen 18 bin yabancı ülke vatandaşını sınır dışı etmeye hazırlandığını açıkladı.

14 yaşındaki çocuk yangında öldü: 14 çocuk gözaltına alındı

İngiltere’de kayıp bir çocuğun cansız bedeninin yangın çıkan bir sanayi bölgesinde bulunmasının ardından 14 çocuk cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Eski bakan Necmettin Cevheri vefat etti

Eski bakanlardan Necmettin Cevheri 93 yaşında yaşamını yitirdi.

TBMM’deki siyasi parti gruplarından Sırrı Süreyya Önder için başsağlığı mesajı

AK Parti, CHP, DEM Parti ve Yeni Yol Partisinin grup başkanı ve başkanvekilleri hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için taziye mesajı yayımladı.

Mariana Çukuru bile var! Okyanusun her katmanında mikroplastik izi

Bilim insanları okyanusun tüm katmanlarında, hatta denizlerin en derin noktası olan Mariana Çukuru’nda bile mikroplastik buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir