Beton mikseriyle çarpışan genç kadın öldü

Kilis’te Beton Mikseri ile Motosiklet Kaza Yaptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Dün gece saat 21.30 sıralarında, Kilis’in Arapçeşme Mahallesi Terminal Caddesi’nde korkunç bir kaza meydana geldi. Saniye Yılmaz’ın kullandığı 09 AIR 738 plakalı motosiklet, plakası belirlenemeyen bir beton mikseri ile çarpıştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, hemen sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, maalesef Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yılmaz’ın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Gebze Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Beton mikserinin sürücüsü A.Ç. ise gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

CHP’den Van’da tarihi miting… Özgür Özel’den, PKK’nin ‘fesih kongresine’ dair ilk açıklama: Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz, silahların bırakılmasını bekliyoruz!

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. CHP lideri Özel, sabah saatlerinde “Önemli mesajlarımız olacak” diyerek Van mitingini işaret etmişti. Özel’in, terör örgütü PKK’nin dünkü “fesih kongresi” duyurusunun ardından vereceği mesajlar merak ediliyor.

Bakırköy’de otel çalışanını öldürdüler: Silahlı saldırı anı kamerada!

Bakırköy’de otel görevlisi otelin girişinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.Saldırganın otelin önüne gelip silahlı saldırıyı gerçekleştirip kaçtığı anlar ve sokakta yaşanan panik anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Rusya, Büyük Yurtseverlik Savaşı zaferinin 80. yıldönümünü kutladı

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Kızıl Meydan’da Sovyetler Birliği’nin İkinci Dünya Savaşı’nda Nazi Almanyası’nı mağlup etmesinin 80’inci yıl dönümü dolayısıyla askeri geçit töreni düzenlendi. Törene Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in davetiyle …

Papa 14. Leo’nun maaşı ortaya çıktı!

Yeni seçilen Papa 14. Leo’nun (Robert Francis Prevost) maaşının 2 bin 150 sterlin olduğu açıklandı.

Doğalgaz hattına yıldırım düştü, alevler iki gün boyunca sönmedi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde doğal gaz boru hattına yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın, iki gün süren kontrollü müdahalenin ardından söndürüldü. Gaz akışında herhangi bir aksama yaşanmadı.

Ankara için saat verildi: Valilik ve Mansur Yavaş paylaştı

Ankara’da yarın da kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor. Meteorolojik duruma ilişkin olarak Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan uyarı geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir