‘Fon alan gazetecilere inceleme’ iddiası: CHP’li Bulut’tan sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı: “Yalan ve İftira Operasyonlarına İnanmayın”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP’den fon alan gazetecilere yönelik ikinci dalga inceleme başlatıldığı iddiasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sosyal medya her gün yeni yalanlar ve iftiralarla algı operasyonlarına sahne oluyor. Partimizden fon aldığı iddia edilen gazetecilerle ilgili “ikinci dalga inceleme başlatıldığı” tamamen alçak bir yalan ve kara propagandadır. Bu asılsız iddialarla halkın doğru haber alma hakkı hedef alınmakta, işini layıkıyla yapan özgür basın ve gazeteciler sindirilmeye çalışılmaktadır. Lütfen bu manipülasyona itibar etmeyin. Ayrıca partimiz ve şahsımla ilgili sürekli çirkin iftiralar atanlardan yargı önünde hesap soracağız” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Modi, BRICS Zirvesi için Brezilya’ya gidecek

Hindistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ravi, Başbakan Modi’nin Brezilya’yı ziyaret edip, Rio de Janeiro’da düzenlenecek olan BRICS Zirvesi’ne katılacağını belirtti.

Trump’tan Gazze ve ateşkes açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’ndan parlamenter sistem açıklaması! ‘Amacımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminden kurtulmaktır’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, “Dünyada biri öksürse Türkiye zatürre oluyor.” dedi

Son Dakika… İrfan Değirmenci gözaltına alındı

Gazeteci İrfan Değirmenci, Kadıköy’de Yoğurtçu Parkı’nda konuşma yaptığı sırada gözaltına alındı.

İran, Atom Enerjisi Kurumu başkanının ülkeye girişini yasakladı

Tahran yönetimi, nükleer tesislere kamera yerleştirilmesini reddetti