Acı olay… Babasıyla aynı hastalığa yakalandı, kurtarılamadı!

Muğla‘nın Bodrum ilçesinde yaşayan Levent Kaan Bıçakcı (19) yumuşak doku kanseri nedeniyle özel hastanede tedavi görmeye başladı. Durumu ağırlaşan Bıçakcı, dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bıçakcı’nın ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu.

BABASI DA KANSERDEN YAŞAMINI YİTİRMİŞ

Öte yandan, Levent Kaan Bıçakcı’nın babası Levent Bıçakcı’nın, geçen yıl pankreas kanseri nedeniyle yaşamını yitirdiği, annesi Ayşe Bıçakcı’nın da meme ve akciğer kanseri tedavisi gördüğü belirtildi.

Levent Kaan Bıçakcı’nın, bugün cuma namazı sonrası Kerem Aydınlar Camisi’ndeki cenazesine ailesi, Bodrum Belediyesi Başkanvekili Kanat Özsert, belediye meclis üyeleri ve sevenleri katıldı. Helallik alınıp cenaze namazı kılınan Bıçakcı, Ortakent Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Related Posts

Erzurum’da muhasebecilerin seçiminde yumruklar konuştu

Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, divan başkanlığı seçimi sırasında yaşanan gerginlik nedeniyle kavgalı başladı. Divan başkanlığı için adayların belirlenmesi sırasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü.

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Meksika’da dehşet: Kayıp müzik grubu üyelerinin hepsinin cesedi bulundu!

Dışişleri Bakanı Fidan İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sona erdirme amacıyla atılmakta olan adımlar değerlendirildi.

Ayşe Barım hakkında mahkemeden yeni karar

Gezi Parkı davasında tutuklanarak cezaevine konulan ID İletişim sahibi Ayşe Barım hakkında yapılan tutukluluk incelemesinde “hastaneye sevk ve tutukluluğa devam” kararı verildi.

Mansur Yavaş açıkladı: 210 bin haneye 2 bin 500 lira bayram desteği verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “210 binin üzerinde haneye 2 bin 500 lira kurban bayramı desteği veriyoruz, bunu her yıl yapıyoruz. İstiyoruz ki hiç kimse mahzun bir bayram geçirmesin” dedi.

İmamoğlu’na ‘sahteci’ kararı veren profesör sahteci çıktı

Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasının iptal edilmesi için rapor hazırlayan YÖK Denetleme Kurulu’nun üyesi olan ve söz konusu rapora imza atan Prof. Dr. Metin Dağdeviren’in yazarlarından biri olduğu makale, ‘intihal’ ve ‘sahte atıf’ gibi birçok gerekçeyle yayınlandığı uluslararası dergi tarafından geri çekildi.