Antalya’da Matbaada Yangın Paniğe Neden Oldu

ANTALYA’da bir matbaada çıkan yangın paniğe neden oldu. Matbaada staj yapan lise öğrencileri ve çalışanlar dumanı görünce panikle iş yerinden çıkarken, yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alınabildi.

Yangın, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Matbaa işleri yapan iş yerinde çalışanlar alt kattan duman yükseldiğini görünce panikle kendilerini sokağa attı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. İş yerinde bulunan kağıt ve kimyasal maddeler nedeniyle yangın hızla büyüyerek bir anda tüm işyerini sardı. Çıkan yoğun duman nedeniyle iş yerinin bulunduğu 2 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Bu sırada yangına müdahale eden itfaiye erleri iş yerinin camlarını da kırarak içeri girebildi. Yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye erleri, zaman zaman temiz hava solunum cihazı tüplerini değiştirmek için dışarı çıktı. Bu sırada çevredekilerin dumandan etkilenmemesi için çevrede de polis tarafından güvenlik önlemi alındı.

Bu sırada staj için iş yerinde bulunan ve yangının başlamasıyla matbaa dışına çıkan lise öğrencileri büyük korku yaşadı. Yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alınırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haber: Semih ERSÖZLER- Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

Related Posts

Muğla’daki Zeytinlik ve Orman Arazileri Satışa Çıkarıldı, İYİ Partili Ergun Tepki Gösterdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Muğla’da satışa çıkarılan 39 orman ve zeytinlik arazinin satışına İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün tepki gösterdi.

Yönetmen İlker Canikligil tahliye edildi

YouTube kanalında ve sosyal medya platformu X’teki ifadelerine ilişkin olarak “suç işlemeye alenen tahrik” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” iddiasıyla başlatılan soruşturmada tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait iki savaş uçağı düşürüldü

Hindistan, gece saatlerinde Pakistan’da 9 noktaya hava saldırısı düzenledi. Pakistan güvenlik kaynakları, Hindistan’a ait iki savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı.

Kazada yaralanan otobüs şoförü 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’da istinat duvarını aşıp, 10 metreden park halindeki otomobilin üstüne düşen özel halk otobüsünün sürücüsü, 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.

Kum fırtınası İran’ı felç etti: Okullar ve resmi daireler tatil!

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na (ISNA) göre, ülkenin doğu eyaletlerini etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle ilgili kurumlardan yazılı açıklamalar yapıldı. Zencan, Loristan ve Kürdistan eyaletlerinde eğitim kurumları geçici olarak kapatılırken …