Arı kovanlarının bulunduğu depo alev aldı

İzmir iline bağlı Taşlımüsellim köyünde Seyfettin Yörük’e ait evinin yanındaki arı kovanlarının bulunduğu depoda yangın çıktı.

Alevler hızla yayılarak depoyu sardı.

Köylüler, alevlere hortumlarla su sıkarak müdahale etti. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri köye yönlendirildi. Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz de takviye olarak gönderildi.

BİR KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangında dumandan etkilenen Nursel Kurt’a sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti.

Nursel Kurt, yangının aniden başladığını ve “Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda alevler sardı” dedi.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangın sonucunda kovanlar ve depo kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalar başlatıldı.

Related Posts

Marketteki kahverengi yumurtalar toplatılıyor

ABD’de halk sağlığı alarmda… En çok tüketilen yumurta türleri arasında yer alan kahverengi yumurtalar için acil geri çağırma başlatıldı.

Dünyanın merakla beklediği konuşma gerçekleşti: 1 saat süren görüşmede ne konuşuldu? ‘Trump küçük düştü’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Trump, 1 saat süren görüşmenin ardından “hiç bir ilerleme” kaydedemediklerini açıkladı. Kremlin’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Putin’in Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyeğini ifade ettiği aktarıldı. İngiliz basınında yer alan bir haberde, Trump’ın Putin tarafından “küçük düşürüldüğü” yorumunda bulunuldu.

Katliam gününün sırrı: Vali intihar edecekti

Olaylar sırasında 7 günlük bakan olan Gazioğlu, ilk iş olarak valiyi aradığını anlattı “Vali ‘intihar edeceğim’ dedi, olayda dirayetsizlik vardı” dedi.

Üst düzey isim de aralarında olacak! İşte terör örgütü PKK’nın silah bırakacağı yeni tarih

Kendini fesheden terör örgütü PKK’nın silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi. Daha önce temmuz ayı ortasını bulması beklenen, daha sonra bir grup PKK’lının 2 Temmuz’da yapacağı belirtilen silah bırakma için gözler bu kez 10 Temmuz’a çevrildi.

İstanbul’u birbirine katan suç makineleri yakalandı

İstanbul’da gündüzleri evlere girerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı. Şüphelilerden birinin 170, diğerinin ise 14 suç kaydı olduğu öğrenildi.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta temaslarda bulundu: Masada ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ele alındı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, temaslarda bulunmak üzere Irak’ın kuzeyindeki Erbil’i ziyaret etti. Kalın, IKBY yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde bölgesel barış, terörle mücadele ve Türkmenlerin durumu gibi başlıkları ele aldı.