Ayrı yaşadığı eşi ve baldızını silahla vurdu

Ankara’da Yaşanan Şiddet Olayı

Ankara’nın Mehterçeşme Mahallesi’nde yaşayan Pınar Bakırcı, 23 Nisan’daki depremin ardından parkta çadır kurarak yaşamaya başladı. Bakırcı’nın ayrı yaşadığı eşi Turgut Bakırcı, parkta gerçekleşen bir tartışma sonucunda silahını çekerek eşi Pınar Bakırcı ve baldızı Arzu Kaygusuz’a ateş açtı.

Olay sonucunda yaralanan kadınlar kanlar içinde yerde kalırken, şüpheli Turgut Bakırcı olay yerinden kaçmaya çalıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve acil sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olay yerinde kaçmaya çalışan şüpheli Turgut Bakırcı, parktaki vatandaşlar tarafından yakalandı.

Yaralanan Pınar Bakırcı ve Arzu Kaygusuz, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polisin incelemesinde, Pınar Bakırcı’ya iki, Arzu Kaygusuz’a ise bir mermi isabet ettiği tespit edildi. Turgut Bakırcı, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Deniz Yavuzyılmaz müfettişlere seslendi: ‘Haydi bu yolsuzluğun gereğini yapın da görelim’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “Ekrem İmamoğlu neden tutuklu? AK Parti döneminde İBB’de yapılan, SIKORSKY helikopteri yolsuzluğunu ortaya çıkardığı için!” başlıklı yeni bir paylaşım yaptı.

İstanbul’da 74 bin kişi depremin ardından okullarda barındı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, 23 Nisan’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından 2 bin 617 okulun kapılarını vatandaşlara açtığını, 74 bin 11 kişiye barınma imkanı sunulduğunu bildirdi.

Altınyıldız ve Beymen’in kurucusu Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin perakende sektörüne yön veren ailelerden biri olan Boyner Holding’in ve TÜSİAD’ın kurucularından moda dünyasının duayen ismi Boyner Grubu’nun onursal başkanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı.

Aşırı sıcaklığa direnen süper metal geliştirildi

Güney Koreli bilim insanları, eksi 196 ile 600 derece arasında gücünü koruyabilen yeni nesil bir alaşım üretti.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel, on binlerin önünde Erdoğan’ı düelloya çağırdı: ‘Eğer İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum!’

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi gözaltına alındı. Peki, Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir