Başkan Aras ve Başkan Durmuş, halkın taleplerini dinledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Vatandaşlarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini dinlemek üzere halk buluşması düzenledi. Kapukargın Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmada CHP İl Başkanı Zekican Balcı, CHP İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, Kapukargın Mahalle Muhtarı Turan Sarıhan, daire amirleri ve birim müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşlar, isteklerini ve sorunlarını doğrudan Başkan Aras ve Başkan Durmuş’a ileterek çözüm için destek istediler.

Başkan Durmuş, yaptığı konuşmada bir yıllık süreçte Dalaman’a yapılan hizmetleri anlattı. Araç ve ekipman eksikliklerini giderdiklerini ve Kükürt Kaplıcaları girişinde düğün salonu talebine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Aras ise vatandaşlara Ramazan Ayı’nı tebrik ederek, Muğla genelinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi. Aras, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve halkın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını ifade etti.

MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün su sıkıntısı çekilen bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Aras, atık su ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için planlar yaptıklarını belirtti. Halk buluşmasına katılan CHP Muğla İl Başkanı Zeki Can Balcı ve CHP Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan da belediye başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Related Posts

İş insanı Kemal Şahin tutuklandı… Yakın çevresinden saklamış

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’ne yönelik “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklandı. Şahin’in yurtdışında olduğunu söyleyerek tutukluluğunu yakın çevresinden sakladığı ileri sürüldü.

PKK’nın silahları bırakmasını MİT elemanları gözetleyecek

Birleşmiş Milletler’in süreçte yer almayacağı, PKK’nın bulunduğu ülkelerde MİT tarafından sahada koordine edileceği belirtiliyor.

Bakan Fidan ile ABD’li mevkidaşı Rubio, Antalya’da görüştü

Bakan Fidan ile ABD’li mevkidaşı Rubio, Antalya’da görüştü

Dışişleri’nden AB’nin “Kıbrıs özel temsilcisi” atamasına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Avrupa Komisyonu tarafından bir “Kıbrıs Özel Temsilcisi” atanmasına ilişkin soruya verdiği yanıtta, söz konusu kararı Avrupa Birliği’nin (AB) iç meselesi olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

Rusya: İstanbul’da siyasi ve teknik meseleler ele alınacak

Ukrayna’yla doğrudan müzakereye hazır olduklarını kaydeden Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, İstanbul’da Ukrayna heyetiyle görüşmede siyasi ve teknik meselelerin ele alınacağını belirtti.

ABD ve Suriye Dışişleri Bakanları Türkiye’de görüşecek

Türk diplomatik kaynaklar, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Suriye Dışişleri Bakanı Asaad el-Şeybani arasında planlanan görüşmenin büyük olasılıkla 14-15 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Gayrıresmi Toplantısı çerçevesinde Antalya’da gerçekleşeceğini söyledi.