Evli olduğu kadını ve kayınbiraderini vurdu

Uşak’ta Bir Aile Faciası

Uşak’ta yaşanan trajik olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Birinci Çam Sokak’ta gerçekleşti. İddialara göre, B.T. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kayınbiraderi A.T. (55) ve eşi İ.T. ile kavga etmeye başladı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte B.T., elinde bulunan pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların hedef aldığı kayınbirader ve eşleri yere yığılırken, B.T. ise kaçarak evine sığındı ve kapıyı kilitledi. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık personeli, sokakta yaralanan iki kişiyi ambulansa alarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam etmekte olup durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri harekete geçerek şüpheli B.T.’yi evinden çıkması için ikna etti ve gözaltına aldı. Suç aleti olan silaha da el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Rossiya Segodnya Medya Grubu’ndan Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısı

Rossiya Segodnya Medya Grubu, Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısında bulundu

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Korkunç cinayet: Ünlü oyuncu Tamika Chesser, sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Modi, BRICS Zirvesi için Brezilya’ya gidecek

Hindistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ravi, Başbakan Modi’nin Brezilya’yı ziyaret edip, Rio de Janeiro’da düzenlenecek olan BRICS Zirvesi’ne katılacağını belirtti.

Trump’tan Gazze ve ateşkes açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’ndan parlamenter sistem açıklaması! ‘Amacımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminden kurtulmaktır’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, “Dünyada biri öksürse Türkiye zatürre oluyor.” dedi

Son Dakika… İrfan Değirmenci gözaltına alındı

Gazeteci İrfan Değirmenci, Kadıköy’de Yoğurtçu Parkı’nda konuşma yaptığı sırada gözaltına alındı.