Havalimanında ‘Braveheart’ filmini andıran kavga viral oldu

Atlanta Havalimanında Vahşi Kavga Viral Hale Geldi

Amerika Birleşik Devletleri’nde, Georgia’daki Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı’nda geçtiğimiz hafta meydana gelen olay, ‘Braveheart’ filmini andıran bir vahşete dönüştü. Spirit Airlines kapısında yaşanan kavga 19 Şubat’ta patlak verdi ve görgü tanıklarına göre, kadınlar ve erkekler arasında yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu bir sahneye dönüştü.

Bir kadın, adeta “Braveheart” filmindeki Mel Gibson’ın sahnelerini andırır şekilde koltukların üzerinden atlayıp kalabalığa tekme savururken, diğerleri ise yerdeki kişilere yumruk yağdırmaktan çekinmedi.

Şiddetli kavgayı izleyenler neden böyle bir olayın yaşandığını anlamadıklarını belirtti. Bir yolcu, “Neden kavga ediyorlardı? Ne olmuş olabilir ki?” şeklinde konuşurken, bir diğer tanık ise sert bir şekilde “Eğer beni rahatsız ederseniz, cezasını çekeceksiniz!” dedi.

Polis olay yerine vardığında, kalabalığın dağıldığını ve olayın büyüklüğünü gördü. Havalimanı yetkilileri de konuyla ilgili olarak soruşturma başlattıklarını belirtti.

Related Posts

Muğla’daki Zeytinlik ve Orman Arazileri Satışa Çıkarıldı, İYİ Partili Ergun Tepki Gösterdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Muğla’da satışa çıkarılan 39 orman ve zeytinlik arazinin satışına İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün tepki gösterdi.

Yönetmen İlker Canikligil tahliye edildi

YouTube kanalında ve sosyal medya platformu X’teki ifadelerine ilişkin olarak “suç işlemeye alenen tahrik” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” iddiasıyla başlatılan soruşturmada tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait iki savaş uçağı düşürüldü

Hindistan, gece saatlerinde Pakistan’da 9 noktaya hava saldırısı düzenledi. Pakistan güvenlik kaynakları, Hindistan’a ait iki savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı.

Kazada yaralanan otobüs şoförü 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’da istinat duvarını aşıp, 10 metreden park halindeki otomobilin üstüne düşen özel halk otobüsünün sürücüsü, 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.

Kum fırtınası İran’ı felç etti: Okullar ve resmi daireler tatil!

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na (ISNA) göre, ülkenin doğu eyaletlerini etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle ilgili kurumlardan yazılı açıklamalar yapıldı. Zencan, Loristan ve Kürdistan eyaletlerinde eğitim kurumları geçici olarak kapatılırken …