Kağıda yazdığı iki kelimeyle hayatı kurtuldu

ABD’de 13 yaşındaki Naomi Daniella Santos, silahlı bir adam tarafından zorla arabaya bindirilerek istismara maruz kaldı. Ancak küçük kızın attığı zekice bir adım, kurtuluşun kapısını araladı. Santos, el yazısıyla bir kağıda “Help me” (Bana yardım edin) yazarak yoldan geçenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Santos’un bu sessiz çığlığı, bir vatandaşın polisi aramasıyla sonuçlandı ve kız kurtarılarak güvenli bir alana alındı. 62 yaşındaki saldırgan Steven Robert Sablan ise tutuklandı ve 35 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

KÜÇÜK KIZ ZEKİCE PLANIYLA KURTULDU

13 yaşındaki kız, sokakta yürürken Sablan tarafından silah zoruyla ve tehdit edilerek arabaya bindirildi. Sablan, “Benimle arabaya binmezsen sana zarar vereceğim” diyerek kızı korkuttu. Yol boyunca defalarca kez istismarda bulunan Sablan, bir çamaşırhaneye park ederek kıza kıyafetlerini değiştirmesini söyledi. İşte bu sırada kız, bir kağıda “Yardım edin” yazarak kurtuluşa giden büyük adımı attı.

Yoldan geçen bir kişi, küçük kızın tuttuğu “Yardım edin” yazısını fark ederek hemen polisi aradı. Ekipler olay yerine ulaştığında Sablan’ı tutukladı ve arabasını aradı. Yapılan aramada siyah bir tabanca, “Bana yardım et” yazısı, bir çakı ve siyah kelepçeler bulundu. Sablan’ın daha önce de silahlı soygun, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma gibi suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Related Posts

Muğla’daki Zeytinlik ve Orman Arazileri Satışa Çıkarıldı, İYİ Partili Ergun Tepki Gösterdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Muğla’da satışa çıkarılan 39 orman ve zeytinlik arazinin satışına İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün tepki gösterdi.

Yönetmen İlker Canikligil tahliye edildi

YouTube kanalında ve sosyal medya platformu X’teki ifadelerine ilişkin olarak “suç işlemeye alenen tahrik” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” iddiasıyla başlatılan soruşturmada tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait iki savaş uçağı düşürüldü

Hindistan, gece saatlerinde Pakistan’da 9 noktaya hava saldırısı düzenledi. Pakistan güvenlik kaynakları, Hindistan’a ait iki savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı.

Kazada yaralanan otobüs şoförü 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’da istinat duvarını aşıp, 10 metreden park halindeki otomobilin üstüne düşen özel halk otobüsünün sürücüsü, 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.

Kum fırtınası İran’ı felç etti: Okullar ve resmi daireler tatil!

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na (ISNA) göre, ülkenin doğu eyaletlerini etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle ilgili kurumlardan yazılı açıklamalar yapıldı. Zencan, Loristan ve Kürdistan eyaletlerinde eğitim kurumları geçici olarak kapatılırken …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir