Kocaelispor 3-0 Pendikspor’u Yendi

Kocaelispor Siltaş Yapı Pendikspor’u 3-0 Mağlup Etti

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor’u 3-0 mağlup ederek galibiyetini kutladı. Takımın teknik direktörü İsmet Taşdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getirdi.

Taşdemir, Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki yangında hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, her maçın zorluğuna değindi. Rakip takımdan Eze’nin kırmızı kart görmesinin oyunun seyrini değiştirdiğini vurgulayan Taşdemir, 10 kişi kalan rakiplerine karşı doğru oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Taşdemir, maçta doğru oyunu oynayamadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını söyleyerek, golü bulduktan sonra kontrollü bir şekilde oyunlarını sürdürdüklerini ifade etti. Ligde avantajlı olduklarını ve her an her şeyin olabileceğini belirten Taşdemir, transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Siltaş Yapı Pendikspor cephesinden de açıklamalar geldi. Teknik Sorumlu Evrim Esendemir, maçta 80 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen futbolcularını tebrik etti ve hakem kararlarını eleştirdi. Esendemir, hakem yönetimini hakkaniyetsiz bulduklarını dile getirirken, Kocaelispor’u tebrik etti.

Related Posts

Hamaney ilk kez görüntü verdi

ABD ve İsrail’in tehdit ettiği İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, Aşura törenine katıldı.

HÜDA PAR’dan cuma namazı teklifi

HÜDA PAR, cuma namazı saatinde çalışanların izinli sayılmasını öngören bir kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.

Marketteki kahverengi yumurtalar toplatılıyor

ABD’de halk sağlığı alarmda… En çok tüketilen yumurta türleri arasında yer alan kahverengi yumurtalar için acil geri çağırma başlatıldı.

Dünyanın merakla beklediği konuşma gerçekleşti: 1 saat süren görüşmede ne konuşuldu? ‘Trump küçük düştü’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Trump, 1 saat süren görüşmenin ardından “hiç bir ilerleme” kaydedemediklerini açıkladı. Kremlin’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Putin’in Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyeğini ifade ettiği aktarıldı. İngiliz basınında yer alan bir haberde, Trump’ın Putin tarafından “küçük düşürüldüğü” yorumunda bulunuldu.

Katliam gününün sırrı: Vali intihar edecekti

Olaylar sırasında 7 günlük bakan olan Gazioğlu, ilk iş olarak valiyi aradığını anlattı “Vali ‘intihar edeceğim’ dedi, olayda dirayetsizlik vardı” dedi.

Üst düzey isim de aralarında olacak! İşte terör örgütü PKK’nın silah bırakacağı yeni tarih

Kendini fesheden terör örgütü PKK’nın silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi. Daha önce temmuz ayı ortasını bulması beklenen, daha sonra bir grup PKK’lının 2 Temmuz’da yapacağı belirtilen silah bırakma için gözler bu kez 10 Temmuz’a çevrildi.