Macron’u çalıp eylem yaptılar

Eylemciler Macron’u Protesto Etmek İçin Çaldıkları Heykeli Büyükelçilik Önünde Sergiledi

Ukrayna yanlısı bir gösteri sırasında, eylemciler çaldıkları 40 bin Euro değerindeki heykeli Rusya Büyükelçiliği önünde sergiledi. Greenpeace Fransa Direktörü Jean Francois Julliard, heykelin çalınma amacının Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Ukrayna ve Rusya ile olan politikalarını eleştirmek olduğunu belirtti. Julliard, Macron’un Rusya ile olan ticaret anlaşmalarını sonlandırması gerektiğini vurgulayarak, Avrupa liderlerine çağrıda bulundu.

Related Posts

Gazi Üsteğmen Mutlu Duran, Düğününü Yaptı

Kuzey Irak’ta PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki baba ocağına dönen Gazi Üsteğmen Mutlu Duran, Merve Kaya Duran ile dünya evine girdi.

İran medyası duyurdu: Nükleer görüşmeleri 25 Temmuz’da İstanbul’da

İran’la İngiltere, Fransa ve Almanya arasındaki nükleer görüşmelerin 25 Temmuz’da İstanbul’da yapılacağı bildirildi.

Bursa’da Tarla Yangını Kontrol Altına Alındı

Yenişehir’de 10 dönüm tarlada çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Mudurnu’da Kayık Faciası: Genç Çocuğa Ulaşılamıyor

Mudurnu’daki Karamurat Gölü’nde kayığı alabora olan Furkan Özdemir kayboldu, arama çalışmaları başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs’ta federasyon modeline dayanan BM parametreleriyle vakit kaybedemeyiz

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da düzenlenen “20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs’ta iki devletli çözüm vizyonunun arakasında olunduğunu belirterek, “Kıbrıs Türklerinin kaybedecek 60 yılı daha yok. Biz artık tüketilmiş federasyon modeline dayanan Birleşmiş Milletler parametreleriyle vakit kaybedemeyiz” dedi.

Erdoğan üstüne gitti milli futbolcu Kaan Ayhan mahçup yanıtladı: Eve gidince konuşalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile milli futbolcu Kaan Ayhan arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Ayhan’a, “Kaan sende kaç çocuk var?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2” yanıtını alınca, “Ama durmak yok, yola devam. Değil mi?” ifadelerini kullandı.