Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel hakkında flaş karar

CHP’li Sırrı Süreyya Önder’e Yönelik Saldırı Siyasi Arenayı Karıştırdı

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e yapılan saldırı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programından hemen sonra meydana geldi ve siyasetin gündemine oturdu. CHP lideri Özgür Özel’e tokat atan Selçuk Tengioğlu, olayın ardından güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, konakladığı otelde yaşanan ruhsatsızlık tespit edildi ve belediye ekipleri tarafından müdahale edilerek mühürlendi.

CHP’den Yemek Kartı İddialarına Sert Yanıt

Saldırgan Tengioğlu’nun ifadesinde yer alan, “CHP’ye yemek kartı başvurusunda bulundum ancak partili olmadığım için yardım alamadım” şeklindeki iddialarına CHP cephesinden yalanlama geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Çelik, “Bu kişi, ‘Yardım alamadım o yüzden böyle bir şey yaptım’ diyor. Ancak durum kesinlikle böyle değil. Biz, belediyemizin bu kişiye yaklaşık 8 aydır düzenli yardım sağladığını Beyoğlu Belediye Başkanı ile görüştük” dedi.

Olayın Etkileri Sürüyor

Saldırı, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve güvenlik önlemleri, sosyal destek mekanizmaları ve siyasi liderlere karşı riskler konularında çeşitli tartışmalara neden oldu. Ruhsatsız otelin mühürlenmesi ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmasıyla, saldırıya ilişkin detaylar daha net bir şekilde görülmeye başlandı.

Related Posts

Dürziler silahlarını teslim etmeye başladı

Suriye’deki Dürzi toplumu liderleri ile  Şam’daki hükümet yetkilileri arasında varılan anlaşma doğrultusunda, Dürzi topluluğa bağlı silahlı gruplar ağır silahlarını Suriye İçişleri Bakanlığı’na teslim etmeye başladı.

Takma adı “Asyalı Francis”; Katolik Kilisesi’nin başına Filipinli Kardinal Tagle mi seçilecek?

Takma adı “Asyalı Francis”; Katolik Kilisesi’nin başına Filipinli Kardinal Tagle mi seçilecek?

5 gün boyunca oturmadı: Vücudundaki değişimi paylaştı

YouTuber Lucas Ball, fazla oturmanın zararlarına dikkat çekmek için 5 gün boyunca hiç oturmadı. Ball’un yaptığı deneyin sonuçları hem şaşırtıcı hem acı vericiydi…

Anaokulu öğretmeni yol kenarında kanlar içinde bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde 38 yaşındaki anaokulu öğretmeni Osman K., yol kenarında kanlar içerisinde yaralı bulundu. Bacağında kesici alet yarası ve vücudunda kırıklar bulunan Osman K. hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adliye önünde sopalı, tekmeli ve yumruklu kavga çıktı

Diyarbakır’da, adliye önünde iki grup arasında çıkan sopalı, tekmeli ve yumruklu kavga çıktı.

Sırrı Süreyya Önder’in adı orada yaşatılacak

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in adı, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir caddeye verilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir