Sakarya’da yalıtım fabrikasında yangın çıktı: 2 işçi yaralandı

Yalıtım Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Sakarya’nın 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir yalıtım fabrikasının asfalt bölümündeki sakız makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri, hızla müdahalede bulundu.

Yangında yaralanan işçilerden M.B. ve İ.H. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, dumandan etkilenen E.Ç. ile C.U. ise ayakta tedavi edildi.

İHA’nın aktardığına göre; yangın alanındaki soğutma ve inceleme çalışmaları devam ediyor. ekipler, yangının neden kaynaklandığını belirlemek için detaylı bir çalışma yürütüyor.

(İHA)

Related Posts

HÜDA PAR’dan cuma namazı teklifi

HÜDA PAR, cuma namazı saatinde çalışanların izinli sayılmasını öngören bir kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.

Marketteki kahverengi yumurtalar toplatılıyor

ABD’de halk sağlığı alarmda… En çok tüketilen yumurta türleri arasında yer alan kahverengi yumurtalar için acil geri çağırma başlatıldı.

Dünyanın merakla beklediği konuşma gerçekleşti: 1 saat süren görüşmede ne konuşuldu? ‘Trump küçük düştü’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Trump, 1 saat süren görüşmenin ardından “hiç bir ilerleme” kaydedemediklerini açıkladı. Kremlin’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Putin’in Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyeğini ifade ettiği aktarıldı. İngiliz basınında yer alan bir haberde, Trump’ın Putin tarafından “küçük düşürüldüğü” yorumunda bulunuldu.

Katliam gününün sırrı: Vali intihar edecekti

Olaylar sırasında 7 günlük bakan olan Gazioğlu, ilk iş olarak valiyi aradığını anlattı “Vali ‘intihar edeceğim’ dedi, olayda dirayetsizlik vardı” dedi.

Üst düzey isim de aralarında olacak! İşte terör örgütü PKK’nın silah bırakacağı yeni tarih

Kendini fesheden terör örgütü PKK’nın silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi. Daha önce temmuz ayı ortasını bulması beklenen, daha sonra bir grup PKK’lının 2 Temmuz’da yapacağı belirtilen silah bırakma için gözler bu kez 10 Temmuz’a çevrildi.

İstanbul’u birbirine katan suç makineleri yakalandı

İstanbul’da gündüzleri evlere girerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı. Şüphelilerden birinin 170, diğerinin ise 14 suç kaydı olduğu öğrenildi.