Tartıştığı kişiyi parke taşıyla öldürdü

Adana’da Parke Taşıyla Vurulan Burak Boran Hastanede Yaşamını Yitirdi

Adana’da yaşanan kavgada Cabbar D.’nin parke taşıyla başına vurduğu Burak Boran (30), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli Cabbar D. tutuklandı.

Olay, 17 Ocak’ta Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi’nde meydana geldi. Burak Boran ve Cabbar D. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı ve kısa sürede kavgaya dönüştü. Cabbar D., Boran’ı parke taşıyla vurduktan sonra kaçtı. Boran ağır yaralı bir şekilde yere yığıldı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri çalışma başlattı ve şüpheli Cabbar D. yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Mahkemede tutuklanan Cabbar D.’nin işlemleri devam ediyor. Seyhan Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Boran ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İmamoğlu’na basın toplantısından dakikalar sonra jet hızıyla soruşturma!

TIKLAYIN – Son seçim anketinde çarpıcı detaylar: AKP ve CHP’nin oy oranı değişti; Erdoğan’ın adaylığı için anayasa değişikliği yapılması konusunda MHP’liler şaşırttı

TIKLAYIN – Hakkında 12 yıl sonra Gezi soruşturması açılmıştı: Gözaltındaki menajer Ayşe Barım, adliyeye sevk edildi

TIKLAYIN – Kadıköy bit pazarında bıçaklı dehşet: İtalyan Şefin 14 yaşındaki oğlu ağır yaralandı

TIKLAYIN – CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Related Posts

Sivas Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih Ceylan ve Saadet Sinem Islanmaz’ın Düğünü

Sivas Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih Ceylan, öğretmen Saadet Sinem Islanmaz ile Oltu’da görkemli bir düğünle evlendi. Düğün törenine birçok davetli katıldı ve renkli görüntüler yaşandı.

Aziz Yıldırım’ın konuşmasına damga vuran görüntü

Süper Lig devi Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım katıldığı bir etkinlikte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin son durumuna sitem eden ve ”Fenerbahçe’yi çok kötü günler bekliyor” diyen Yıldırım’ın konuşma yaptığı sırada salondan hiç ses çıkmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Uranyum zenginleştirme İran için ulusal onur meselesi

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, uranyum zenginleştirmenin İran için ulusal onur meselesi olduğunu vurgulayarak, bu faaliyetin yalnızca barışçıl amaçlar taşıdığını kanıtlamak için müzakereye açık olduklarını söyledi.

İstanbul’un en sıcak gününde en sıcak noktası belli oldu!

İstanbul’da Meteoroloji, AKOM ve uzmanların uyarılarının ardından yılın en sıcak günü yaşanıyor. Güneş ışınlarının en dik şekilde geldiği öğle saatlerinde en sıcak noktalar da belli oldu.

Karabük’te Orman Yangını

Karabük’te ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Ekipler bölgeye sevk edildi.

Zonguldak’ta silahlı kavga: 1 yaralı

Çaycuma’daki oto yıkamacıda meydana gelen silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı, saldırgan kaçtı.